Дітям потрібне дитинство!

Міжнародний день захисту дітей вихованці „ПАДІЮНу” провели активно, змістовно та весело, долучившись до багатьох заходів цього чудового свята та першого дня довгоочікуваного літа.  

Яскравими виступами привітали гостей у Закарпатському обласному краєзнавчому музеї ім. Т. Легоцького вихованці відділу духовного та творчого розвитку „Джерела”, доповнивши святкування співом та яскравим танцем під стінами замку.

У Закарпатському обласному художньому музеї ім. Й. Бокшая відбулося урочисте відкриття виставки ЕкоАртПроекту „Срібний дзвін” пленер образотворчого мистецтва для дітей та творчої молоді „Вдячність”, де були представлені роботи юних художників та митців „ПАДІЮНу” у номінаціях декоративно-прикладне мистецтво, графіка, живопис, фотографія. 

А також, „ПАДІЮН” об’єднав близько 100 дітей у спортивних та навчально-розважальних іграх на свіжому повітрі території центру, а на завершення заходу захоплена та щаслива дітвора отримали нагороди і частування від БО UKRAINE SOS.

Тож День захисту дітей та перший день літа наповнився веселощами та дитячим гомоном, адже „ПАДІЮН” – заклад, який дозволяє проявитися дитячій творчості й таланту та насолодитися дитинством у повній мірі.   

joomlamodniyportal.ru