Добро і міць – все переможуть!

Щорічно 20 квітня людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість. З цієї нагоди у „ПАДІЮНі” пролунав зворушливий, теплий та емоційно насичений концерт „Добро і міць – все переможуть!” за участі військових та представників волонтерських організацій. Проникливі поетичні твори, пісні про міцність та незламність українського народу, граційна та щира мелодія танцю лунали від вокальних та хореографічних колективів закладу. У  такий творчий спосіб висловлювали подяку нашим воїнам ЗСУ та невтомним бджілкам-волонтерам, які наполегливо працюють і вже більше року допомагають військовим та всім постраждалим від війни українцям. 

До Дня вдячності волонтерам вихованці „ПАДІЮНу” разом зі своїми наставниками підготували не лише потужну коцертну програму, але й подарували розписаний та розмальований дітками державний прапор України  представниці Руху підтримки закарпатських військових. 

Дякуємо всім воїнам ЗСУ та волонтерам за те, що захищаєте нашу країну і народ і вже більше року охороняєте мирний сон наших дітей.

Слава Україні!

joomlamodniyportal.ru