Семінар-практикум керівників гуртків та методистів зі скелелазіння

Чудова погода за вікном спонукає до саморозвитку керівників гуртків та методистів туристсько-краєзнавчого та національно-патріотичного відділів КЗПО «ПАДІЮН». Чим більше людина працює над собою – тим цікавіша вона оточуючим, в тому числі і своїм гуртківцям. 

Сьогодні значна кількість наших колег може сказати своїм вихованцям: «Я це зробив/зробила!!!». 

Чим же так пишаються сьогодні наші колеги? А тим, що підкорили Оноківську скелю! Перші кроки в скелелазінні більшість керівників гуртків та методистів робили на тренувальному скелелазному стенді в закладі, де опанували техніку страховки та побороли страх довірити своє життя один одному. Хоча спершу більшість учасників семінару-практикуму не були впевнені в своїх силах, побачивши висоту підйому та його складність, проте надихнувшись прикладом більш досвідчених колег, впевнено просувалися до своєї мети. 

 «Це було круто!», –  казали колеги по завершенню. Віримо, що так будуть казати і наші вихованці після того, як натхнені педагоги прийдуть проводити їм гурткове заняття. 

На черзі майстер-клас для гуртківців, де керівники гуртків вже зі знанням справи зможуть налаштувати своїх вихованців на досягнення мети та давати слушні підказки щодо правил та особливостей підйому природньою скелею.

До зустрічі на нових заходах!

Слава Україні!!!

joomlamodniyportal.ru