"Хто тут найрозумніший?"

6 жовтня Закарпатським обласним палацом дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮНом” була організована Закарпатська обласна інтелектуально-розважальна гра „SMARTAKIADA”. У ній взяли участь  більше 100 учасників з різних куточків Закарпаття, які оригінальними назвами об’єдналися у 18 команд.  Усього було більше 25 питань.

Змагалися команди натхненно і завзято, застосовуючи свої вміння логічно мислити, аналізувати та бути уважними і кмітливими. Ведучий та розробник гри Сергій Денисенко підготував цікаві і неординарні питання, завдяки чому гра пройшла на одному подиху. Кожна команда отримала в подарунок  грамоту учасника та сертифікат на замовлення великої піци. Своєрідною „родзинкою” заходу було фінальне та вирішальне відео-запитання „Професора з окопу” Федора Шандора Професора УжНУ.

Перемогу здобули: 

1 місце - "ІМБА" Ужгородський науковий ліцей

2 місце - "ЮНІК" Класична гімназія

3 місце - "ЛІДЕР" УЗОШ І-ІІІ ст. N 20

Вони отримали грамоту переможця, кубок „SMARTAKIADA”, торт „Ужгород” та значки „Розумник”.

Всім учасникам та гостям дуже сподобалась гра і вони обіцяли брати участь і в наступних. Тож, не будемо на цьому зупинятися, а чекатимемо, поки Сергій Денисенко знову підготує цікаві та креативні питання „SMARTAKIADU”, в якій зможуть взяти участь ще більше бажаючих. Щиро дякуємо спонсорам і всім присутнім.

„ПАДІЮНівська” „SMARTAKIADA” вчергове довела, що розумним бути модно!

 

joomlamodniyportal.ru