У День Позашкілля – найкращі вітання!

„Між зірками в синій далі

Є планета- диво-світ,                       

Де росте в пахучих травах

Чарівний таланту цвіт!ˮ

(З гімну „ПАДІЮНуˮ)

Від обдарованості – до успіху -  такий цікавий,  захопливий шлях, сповнений відкриттів, неймовірних пригод проходять вихованці позашкілля у дружній співтворчості з педагогом, під його мудрим, чуйним супроводом. 

 

Усі ми переживаємо нелегкі часи: спочатку ковідні карантинні обмеження і зараз - страшна, нелюдська війна.

Та всупереч усім цим труднощам, жахіттям війни Позашкілля продовжує жити, продовжує свою важливу, почесну місію. Діти навчаються, творять та  у різний спосіб  творчістю і діями доводять свою любов до України. Різноманітні благодійні заходи: майстер-класи, акції, виставки, ярмарки-продажі, концерти…..

З перших днів війни наш заклад прийняв, розмістив та створив належні умови для сімей - вимушених переселенців. У стінах палацу зібралось чимало діток різного віку. Педагоги і їх взяли під свою опіку: різноманітні заняття, цікаві майстер-класи, екскурсії, театралізовані дійства кожного дня – і все це для того, щоб діти відволіклися від пережитого, подружитися з гуртківцями палацу, цікаво і змістовно провели свій час.

Щиро вітаємо усіх, причетних до позашкільної освітньої галузі з професійним святом – Днем позашкілля!  Нехай успішною буде наша непроста, але така захоплююча праця, нехай з нами завжди будуть натхнення, любов та вдячність вихованців! Бажаємо один одному перемоги та довгоочікуваного миру! Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Пропонуємо переглянути щемливе відео „Сидиш, просто відрізаний від усього…ˮ https://www.youtube.com/watch?v=f8QvrjcphzI  про сім’ю переселенців з-під Харкова,  яке створили вихованці медіа студії нашого „ПАДІЮНуˮ.