Кращі юні медійники в Україні навчаються у „ПАДІЮНі”!

Передсвятковий подарунок отримали члени медіастудії Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” (керівник Мирослава Черленяк) - довгоочікувану звістку про перемогу у Першому національному конкурсі учнівських відео та подкастів „Репортер”.

Студійці виготовили колективне відео на одну з тем, оголошених у конкурсі  „Історія, що надихає. Тетяна Літус”, у якій розповіли про нелегку життєву історію відомої ужгородської керамістки, яка здолала усі перешкоди в боротьбі з невиліковною хворобою і знову радіє життю, займаючись улюбленою справою.

З-поміж 800 робіт, надісланих на конкурс з усієї України, відеоробота наших юних журналістів компетентним журі  була обрана  у число 12-и переможців. Це можна вважати, як  наголосив заступник міністра Міністерства культури та інформаційної політики  Тарас Шевчеко  на церемонії нагородження, надзвичайно крутою перемогою. У подарунок переможці конкурсу отримали унікальну можливість  - поїхати в Київ на триденну практику, щоб повчитися  у топових журналістів та створити спільні матеріали на базі редакцій медіапартнерів. Євгенія Жмуркович, яка представляла команду юних медійників „ПАДІЮНу”, побувала на студії Суспільного та Громадського, на власні очі побачила роботу журналістів у прямому ефірі, співпрацювала з ними та набувала нового досвіду. 

Окрім поїздки, студійці отримали сертифікати переможців та безліч подарунків. Це були насичені три дні, сповнені емоцій та незабутніх вражень. Побажаємо юним медійникаам палацу нових перемог та здобутків!

joomlamodniyportal.ru