Тиждень доброчесності

Тиждень доброчесності проводиться щорічно до 9 грудня – Міжнародного дня боротьби з корупцією. Метою тижня є знайомство гуртківців з поняттям „доброчесність”, актуалізація та поглиблення знань про корупцію та її негативні наслідки.

 

Протягом тижня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” проводилися виховні бесіди, інформаційні хвилинки з вихованцями на тему доброчесності. Педагоги спільно зі своїми вихованцями переглянули відеоролик „Академічна доброчесність”, обговорили різні ситуації, які трапляються в житті та вибір кожного згідно своїх моральних принципів. Вихованців навчали розрізняти доброчесну та недоброчесну поведінку, ознайомили з поняттям корупція та її негативними наслідками. Гуртківці молодіжного клубу „Школа успіху” склали правила доброчесності та провели гру „Як вчинити правильно?”. Педагоги театральних гуртків провели з вихованцями бесіду на тему „Магічний урок доброчесності”.

Керівники гуртків разом зі своїми вихованцями долучилися до благодійного ярмарку „Щедрий вівторок”, на який підготували свої вироби декоративно-ужиткового мистецтва, провели майстер-класи з гончарства, кераміки та декоративного дизайну.

joomlamodniyportal.ru