ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ

Днями українці з теплотою, смутком та гордістю згадували незабутні події нашої історії, річниці початку двох революцій – Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-14 років. У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” з цієї нагоди проходили заходи, що стали вже традиційними.

З 15 по 24 листопада 2021 року у гуртках палацу було проведено цикл бесід „Ми гідні жити в мирі та свободі”, інформаційні хвилинки на тему „Гордий тим, що українець”.

21-22 листопада радіостудією „ПАДІЮН - лайф” велася трансляція патріотичних пісень, які закарбувалися в пам’яті з часів Майдану. Увагою вихованців та їх батьків користувалася виставка юних художників студії образотворчого мистецтва ім.. З.С.Баконія „Назустріч Свободі”, що відбулася 21-23 листопада 2021 року. 

З кожним роком, що віддаляє нас від цих буремних подій, необхідність говорити з дітьми та молоддю про патріотизм, згуртованість, самопожертву героїв-майданівців не втрачає актуальності. Адже саме на Майдані народилася нова нація – українська, народ якої готовий стояти до кінця проти наруги, готовий завжди захищати свої Честь та Гідність.

joomlamodniyportal.ru