Новорічна шахова ялинка

14-16 грудня у „Падіюні” пройшов  традиційний шаховий дитячий турнір "Новорічна ялинка 2020". Наші діти мали змогу пограти і поспілкуатися не через інтернет-платформи, а за справжніми шахівницями! 

Цього року треба відзначити успіхи наших дівчат!

У кожній віковій категорії дівчата зуміли посісти призові місця. У турнірі наймолодшої групи "пішаковий бій" Поліна Борець (15очок) на 1 очко випередила Аріну Джурджу (14), третім фінішував Віктор Сорока (11). У турнірі середньої групи боротьба йшла до останнього ходу на шахівниці, тільки на одне очко Андрій Дьомін(38) випередив Олександра Решетаря(37). Третьою серед 16 учасників фінішувала Ніка Ігнат(36 очок).  У категорії хлопців до 8 років переміг Назар Бойко(23), другим став Володя Дьомін (23), (Назар обіграв Володю в особистій зустрічі), третім - Назар Кобаль (18). Серед  дівчат переможницею стала Злата Найгебавер 3,5 очка, 2-3 місця у Ніки Ігнат та Олександри Штефан по 2 очки.

Найсильніша група (1-2розрядів) грала складний турнір, який складався з декількох етапів: швидкі шахи, пішаковий ендшпіль та конкурс розв'язку завдань. Впевнену перемогу здобув Михайло Кормош (38очок), друге-третє місця відповідно у Злати Найгебавер та Павлика Митровція(28). Серед хлопців до 10 років переміг Андрій Юрковський (23), друге місце Йосип Халахан (18) третє - Володимир Савельев (17).

Турнір вдався! Всі призери отримали медалі та грамоти від „Падіюну” діти змагалися із особливим завзяттям і натхненням.  Особлива подяка батьківському комітету - всі учасники змагань отримали чудові новорічно-шахові сувеніри!

joomlamodniyportal.ru