Яскрава фантазія „Осіннього вернісажу”

Мистецький захід „Осінній вернісаж” у галереї „Плеяда” Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” цьогоріч проводиться дистанційно у зв’язку з карантинними обмеженнями. Та це не стало на заваді креативним вихованцям палацу, які разом зі своїми наставниками з натхненням,

захопленням та ентузіазмом створити унікальні творчі роботи – композиції з природних матеріалів, твори образотворчого мистецтва, різноманітні поробки на осінню тематику. Також  підготовлено відеоряд з робіт вихованців для розміщення його на сайті та сторінці „ПАДІЮНу”. 

Щороку в рамках проведення  мистецького заходу „Осінній вернісаж”   юні музиканти  гуртка „Фортепіано” виконують музичні твори відомих композиторів світу. Адже осіння пора – це пора творчості, роздумів та осмислення. Як і вихованці гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва передають всю красу осінньої пори у своїх творчих роботах, так і вихованці музичного напряму оспівують цю пору, виконуючи твори різної складності. 

Наразі, в умовах карантину, ми не можемо зібратися всі гуртом, щоб насолодитися творчою виставкою, осінньою колекцією одягу, представленою юними дизайнерами „ПАДІЮНу” та почути  виконання юних піаністів, але все це можемо зробити на сайті та сторінці закладу у фото та відеогалереї. Нагадаємо, що виставка „Осінній вернісаж” проходитиме з 24 по 30 листопада в дитячій галереї „Плеяда”, і кожен бажаючий може помилуватися нею в режимі онлайн. Адже ніякі зовнішні перешкоди не завадять нашим талановитим діткам створювати красу і насолоджуватись нею.

joomlamodniyportal.ru