«Майбутній ілюстратор книги»

У Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» до Дня української проходить виставка дитячих малюнків під назвою писемності: «Майбутній ілюстратор книги». Виставка ілюстрацій до творів закарпатських письменників присвячена Дню української писемностіі в ній взяли участь вихованці студії образотворчого мистецтва ім. З.Баконія та

інших образотворчих гуртків закладу. 

Нагадаємо, що цієї осені на виставці-ярмарку «Книга-фест 2020» вихованка «ПАДІЮНу» Марія Іванова отримала відзнаку у номінації «Майбутній ілюстратор книги» за малюнок до одного з віршів Галини Малик у збірці «Неслухняний дощик».

Традиційно  так склалося, що перемогу в щорічних конкурсах падіюнівці здобувають регулярно. Наприклад, у минулому році у нас було три призових місця і три переможця: Анна Микита, Юрій Леміш та Анна Балабохіна стали юними ілюстраторами до творів Галини Малик та Володимира Федишина.

І ми впевнені, що в майбутньому на наших старанних падіюнівців чекає ще немало перемог, адже навчають їх висококваліфіковані педагоги «ПАДІЮНу», які щиро прививають ще змалку любов до художнього мистецтва.

Пишаємось нашими талановитими юними ілюстраторами і бажаємо їм ще багато конкурсів і безліч перемог!

joomlamodniyportal.ru