«Уклін вам, воїни!» - в «ПАДІЮНі» відзначають День захисника України

От і настав день, коли Україна вже шостий рік поспіль вшановує своїх воїнів-оборонців. Саме 14 жовтня святкується День захисника України, як пам'ять про збройну агресію Росії на Донбасі та анексію нею Криму.

 

Вся Україна святкує цю пам'ятну дату, з сумом згадуючи події тих років, вшановуючи пам'ять загиблих солдат, щиро дякуючи тим, хто і по сьогоднішній день обороняє вланим життям наші святі землі і наш народ від країни-агресора.

Напередодні цього всеукраїнського державного свята, у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» також шанобливо і сердечно відзначали цей День.

Вихованці гуртка рукотворного мистецтва разом зі своїм кервіником Діаною Михайлівною Головчак виготовляли вітальні листівки для наших сміливих та відчайдушних воїнів. Юні поціновувачі образотворчого мистецтва підготували виставку проникливих художніх робіт "Для тих, хто тримає українське небо".

Вразили своєю щирістю та душевністю літературні читання «Уклін вам, воїни!» та театралізоване дійство від гуртківців театральної студії «Синтез» та «Енергія мім», після чого було урочисте привітання зі святом воїнів-патріотів, яких запросили на захід.

Воїни – мужні та сильні захисники своєї Батьківщини, ті, хто оберігають наше мирне життя ціною власного… Уклін вам!

Спасибі за мужність! Спасибі за надію!

Слава Україні!

joomlamodniyportal.ru