„Тобі, матусю! ” - так лагідно і ніжно зі сцени „ПАДІЮНу”шепотів кожен рух і голос, відлунюючи неймовірну та нескінченну любов…

Прийшла довгоочікувана весна і незабаром під ніжний пташиний спів і теплі сонячні промені почне розквітати усе довкола. Жінки та дівчата з нетерпінням очікують свята 8 Березня, адже саме у цей день можна сміливо запевнити: так, уже весна.

Усюди, де дістає людське око, можна побачити квіти: кольорова гама букетів, вазонів, творчих композицій у прямому сенсі слова розквітла навкруги. А ще на обличчях представниць прекрасної статі розквітли сонячні посмішки - любо глянути. Напередодні  чарівного жіночого свята - 8 Березня весна розпочалася і у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості   „ПАДІЮН”.

Талановиті вихованці закладу разом зі своїми педагогами підготували надзвичайну і захоплюючу концертну програму, якою і привітали своїх любих матусь, бабусь, сестричок…   

Блискуче виступили знані для всіх неперевершені хореографічні колективи: Народний художній колектив ансамбль танцю „Танцювальна корпорація друзів”, народний художній колектив Студія сучасного танцю „БЛІЦ” та ДМТ „Райдуга” - бурхливі оплески глядачів супроводжували танцювальні композиції впродовж усіх виступів і навіть після. Відчувалося, що юні артисти вклали у танець усю свою душу, експресію, запал і драйв. Деякі композиції були настільки щирими і проникливими, що, ймовірно, дуже розчулили тих, для кого вони були створені і надовго увійшли в ніжні, жіночі серця. Витонченість, пластика і ніжність рухів вражала.  Публіка не зводила очей зі сцени, а мами і вчителі юних танцюристів заслужено пишалися  результатами.

Нікого не залишили байдужим і чарівні солісти „ПАДІЮНу”, які  своїми сильними дзвінкими голосами пробуджували в душах слухачів лише найкращі емоції. Весна та любов відчувалися в кожному русі і в кожній ноті. А для мами, як відомо, немає кращого подарунка, як можливість з гордістю в очах спостерігати за дивовижним виступом своєї дитини на сцені.  Педагоги теж можуть пишатися своїми вихованцями, адже концерт був просто на висоті!  Дякуємо усім зірочкам „ПАДІЮНу” і ще раз вітаємо прекрасну половину людства зі святом!

joomlamodniyportal.ru