„Без назви…”

19 лютого 2020 року у малій театральній залі „ПАДІЮНу” відбувся показ камерної вистави „Без назви…” , що проходила у формі авторського вечора-сповіді у віршах і монологах. Юна поетеса та акторка Уляна Піясюк разом з учасниками театральної студії „Синтез” представила  свою неординарну творчість,

родзинкою якої стали поезії , де роздуми і почуття героїв перегукувалися з внутрішнім світом самої авторки. Про душу людини, гріховну і святу, Уляна роздумовує й у сценарії до фільму арт-хаус „Не шукайте тут логіки, тут лише сюжет”, уривки з якого показали вихованці старшої групи студії. Вустами своїх героїв вона стверджує, що душа людини, яка вважає себе ніким і нічим, безликою сірістю, завдяки дружбі, коханню, самореалізації, улюбленій справі розцвітає різними фарбами.

Уляна Піясюк займається  в театральній студії „Синтез” три роки і має, на думку керівника студії Світлани Дворциної, неабиякий акторський талант. Вона бере участь у всіх виставах, постановках, літературних читаннях, що проходять в „ПАДІЮНі”. У своєму заключному слові Уляна висловила велику вдячність своїм товаришам по гуртку, керівнику театральної студії  та адміністрації палацу за можливість самореалізації, за розуміння й позитивну оцінку своєї творчості. 

joomlamodniyportal.ru