Новорічні пригоди „радісних” малят

Передноворічна атмосфера Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості  „ПАДІЮН” незмінно радує ужгородців протягом багатьох років. Адже це чарівне місце, куди дітей притягує наче магнітом, де їх радо зустрічають чудові педагоги, де можна розкрити  свої таланти, реалізувати свої мрії і відчути себе зіркою.

Палац, як місце невгамовної творчості, збирає до купи найталановитіших діток міста та області. І в цей святковий передноворічний час, малеча із своїми наставниками та педагогами влаштували казкове новорічне дійство на головній сцені палацу. Переплетіння різних казкових сюжетів: історія кози і її семи козенят, Білосніжки та її друзів гномів, каверзні витівки Баби Яги та компанії, - і все це під чарівну музику і захопливі танцювальні композиції. Дитячий музичний театр „Райдуга” підкорив серця глядачів. Діти і батьки підтримували маленьких акторів бурхливими оплесками, особливо тих, які  цього року вперше в житті спробували себе акторами на сцені, проте щирість і чарівна невимушеність, як і майстерна підготовка, допомогли їм гарно виступити і здобути собі прихильників.  Голоси-дзвіночки від крихітних „Казкових ноток” викликали у залі неприхований захват і зворушення. Гармонійна музична казка цими вихідними не залишила байдужим  нікого.

Юні актори старшої групи майстерно та красиво перевтілювались у казкових персонажів, вдало і з хорошим настроєм імпровізували,  і саме вони допомогли своїм молодшим радісним колегам почувати себе впевненіше, а значить і розкритися на сцені більше.  

Після завершення свята традиційно і несподівано здивовані дітлахи отримали солодкі подаруночки, пофотографувалися біля яскравої красуні-ялинки  і щасливі, сповнені яскравих вражень, вирушили додому.

joomlamodniyportal.ru