Театр – це спосіб по-особливому сказати про світ

Театр – стародавнє і прекрасне мистецтво. З давніх-давен театр захоплював, вражав і не залишав байдужими всіх, хто мав щастя його спостерігати або долучитися до нього. 

Традиційне свято – „Театральний променад”, відбулося 20 травня в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”.

Свою майстерність та неабиякий талант  продемонстрували вихованці відділу художньо-творчої діяльності:  театральної студії „Синтез”, молодіжного центру моди „Твій стиль” та студії пантоміми „Енергія-мім”.

Театр єднає в собі різні види мистецтва: пантоміму, хореографію, музику, поезію та моду. Так, нову захоплюючу колекцію „Тюлева фантазія” представив Молодіжний центр моди „Твій стиль”. Креативність та цікаві ідеї юних дизайнерів захопили глядачів.

Програма променаду була цікавою і насиченою. Театральна студія „Синтез”  представила уривки творів:   „Маленький принц” Антуана Сент Екзюпері,  „Останній листок”  і „Споріднені душі” О. Генрі у виконанні КсеніЇ Стадніченко, Уляни Піясюк , Влади Вербовської, Таїсії Носової та Крістіана  Бодока.  Зачаровували глядачів глибиною почуттів та драматизму юні актори студії пантоміми „Енергія-мім” Поліна Шестакова та Артем Хаща, які виконали уривок з геніальної трагедії В.Шекспіра „Ромео і Джульєтта”. Також свою неперевершену пластику, міміку та жести продемонстрували студійці у різнопланових пантомімах „Рамки” та „На природі”.  

Щирий сміх у глядацької аудиторії викликали повчальні байки та гуморески, що лунали зі сцени.

Поезія та музика звучала велично і проникливо у глядацькій залі палацу, зворушуючи серця присутніх. Надзвичайно майстерні рухи, досконало передані емоції, експресія і душевність тримали глядачів свята у схвильованому напруженні. Гості променаду не лише із задоволенням провели час, але і познайомилися з роботою гуртків „ПАДІЮНу”, в яких діти навчаються акторській майстерності. Дякуємо чудовим артистам і їх наставникам -  Маргариті Сойновій, Марині Шайбнер, Світлані Дворциній та Оксані Решетар за гарний виступ,  за прекрасні емоції та долучення до театрального мистецтва! 

 

joomlamodniyportal.ru