"Евристорі-Я" - дотик до історії кожного українця...

22 серпня лідери Закарпатського учнівського парламенту "Нове покоління", єдині представляли Закарпатську область  у Всеукраїнській інтелектуальній онлайн-грі «Евристорі-Я».

Проведення онлайн-гри було ініційовано Українським державним центром  позашкільної освіти з нагоди 31 річниці Незалежності України. 

 

Оригінальна назва гри має особливе значення – «ЕвріСторі-Я» - «Кожна історія – це Я», отже Я є в історії та історія є в кожному з нас. Метою заходу було залучення дітей та молоді до пошуку цікавих та важливих фактів про Україну, розвитку здібностей і навичок командної роботи, формуванню національно-патріотичної свідомості юних українців. 

У наш час надзвичайно важливо знати, пам’ятати та цінувати історію нашого роду і нашої держави, адже і в рамках сьогодення і в спогадах про минуле – історія України – це те, чим неодмінно можна пишатися навіть крізь біль і сльози . Маленькі українці – це світле майбутнє нашої нації і ми щиро віримо в те, що дорослішати і розвиватись вони будуть лише в  незалежній, сильній, вільній, демократичній Україні. Віримо в перемогу!

joomlamodniyportal.ru