Мистецьке дійство "А на нашій вулиці…"

12 травня у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту було проведено мистецьке дійство "А на нашій вулиці…" для дітей-переселенців, які тимчасово проживають в "ПАДІЮНі". 

Пізнавальну екскурсію музеєм провела завідувачка відділу науково-освітньої роботи - Тетяна Сологуб-Коцан. У програмі заходу також були різні майстер-класи для дітей від педагогів "ПАДІЮНу": "Елементи народного танцю" (Марошан А. В.), "Народні музичні інструменти Карпатського регіону" (Короленко В. В.), народні ігри, конкурси, музично-ритмічні вправи-розваги (Кравчук Т. Е., Лещо Т. П., Білоус І. В.).

Наприкінці заходу всі юні відвідувачі отримали солодкі призи від організаторів і з приємними враженнями від побаченого, втомлені та щасливі повернулися до свого тимчасового дому.

18 травня продовженням пізнавальної мистецької програми до Міжнародного Дня музеїв відбулись різноманітні майстер-класи які провели педагоги  "ПАДІЮНу". Усі бажаючі могли долучитись і взяти участь у будь-якому з майстер-класів на території Ужгородського замку. А творити прекрасне в історичній частині міста під величними стінами з каменю значно приємніше ніж деінде. І в перервах між творчістю можна прогулятися затишним подвір’ям, помилуватися видами Ужгорода з висоти, переглянути тематичні виставки, помріяти, уявити себе казковим чи історичним персонажем та просто відпочити душею, хоч на мить забувши про негаразди.

Поки ми всі з нетерпінням чекаємо перемоги, мусимо пам’ятати й про те, що життя триває і потрібно максимально яскраво та якісно його проживати. Разом ми – сила!

joomlamodniyportal.ru