Різдвяний передзвін

peredzvin22 грудня у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості пролунав концерт класичної та народної музики „Різдвяний передзвін 2015”. Саме таку назву мав концерт, що вже традиційно проходить кожного року в палаці.

«Чому задовго до Різдва?» – можливо, спитаєте. Тому що коли збирається багато дітей, свято триває найдовше. Воно приходить ще в грудні і неохоче покидає палац аж у січні.
Цьогорічний «Різдвяний передзвін» проходив, як завжди, у дуже затишній, комфортній атмосфері. Вихованці відділу духовного і творчого розвитку „Джерела” виконували Різдвяні мелодії на різноманітних музичних інструментах: фортепіано, гітарі, флейті Пана, скрипці, віолончелі та сопілці. Лунав різдвяний спів у виконанні як солістів,  так і вокальних ансамблів. Дуже тепло прийняли глядачі ансамблі класичної музики ,а також народних інструментів.  Хорошого святкового настрою додали виступи Художнього народного колективу Студії сучасного танцю „Бліц”.
Різдво – свято домашнє. Саме таку атмосферу і створили артисти. Було багато колядок, щедрівок. Батьки слухали пісні у виконанні своїх дітей – і переймалися передчуттям свята. На екрані сцени був іскристий сніжок, якого нам так не достає на вулицях міста. А гарячі щедрування й побажання артистів запального колективу «Родзинка» із Перечина подарували глядачам надію: «Все буде добре!» 

joomlamodniyportal.ru