Команда «Під напругою» перемогла у фіналі Шкільної ліги КВН

final-sk-liga-kvn17 квітня у «ПАДІЮНі» відбувся такий довгоочікуваний фінал Шкільної ліги КВН. За призові місця у фіналі боролися такі команди:
На Марсе классно (ЗОШ №3)
Антитіла (ЗОШ №15)
Під напругою (ЗОШ №20)
ВуЗВ (Гімназія)
Традиційно перед грою виступили волонтери Всеукраїнської акції "Серце до серця", яка уже вдесяте проводиться на Закарпатті та цього разу збирає кошти на обладнання для реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.
Далі вболівальники команд за допомогою голосу та реквізиту (повітряні кульки, плакати, бантики) намагалися показати, наскільки гучно й креативно уміють підтримувати свої команди. Комусь це вдалося краще, а комусь трошки гірше. Так, за результатами 1 бал та перемогу у конкурсі святкувала ЗОШ №20. 0,9 бала вибороли вболівальники ВуЗВ, 0,8 – у ЗОШ №3, а 0.7 балів пішло в актив 15-ої школи.
Команди змагалися у таких конкурсах: стартова пісня, розминка, конкурс капітанів і фрістайл.
Гра почалася дуже драйвово завдяки «На Марсе классно». Вони не тільки заспівали, а ще й станцювали і просто запалили зал піснею із 90-их. Далі хлопчики із 20-ої школи у дуже цікавих образах співали про «васкрєсєньє». ВуЗВ зачепили актуальну тему – підняття тарифів на воду і "поливанки", а гравці 15-ої школи навіть зарубіжні хіти переспівували виключно українською мовою. Таким був перший конкурс – музичне привітання.
Одразу після нього команди грали у розминку, де відповідали на питання про сакуру, відмазки у школі, відомих тварин тощо.
Далі веселі капітани рекламували свої навчальні заклади. Фронтмен «Антитіл» Антон Гроза настільки любить 15-ту школу, що вирішив купити її на ОLX. Олег Куртанич із 20-ої школи розказував про себе і свій клас. Євген Попович із ВуЗВ, рекламуючи свою школу, повідав нам, кому можна у гімназію, а кому – ні. А капітан «На Марсе классно» Андрій Баганич разом із вболівальниками зробив агресивну рекламу своєї рідної 3-ої школи.
І на завершення команди зіграли фрістайл. Розпочинали цей конкурс «Під напругою». Вони показували веселі «впізнавалки», говорили про першу людину, у якої почали рости вуса у школі і співали про те, що хочуть найвищі бали. Далі «Антитіла» росли на сцені, показували вчительку з дуже нудною промовою, і ми побачили батл між Макдональдсом і Гірос-будкою. 3-тя школа уже традиційно запалювала своїм драйвом і позитивом. «На Марсе классно» обсміювали фото із сакурою, показували випадок у шкільній їдальні і просто класно танцювали. Завершували гру своїм фрістайлом маленькі «старожили» ВуЗВ. Вони вгадували мелодію у гімназії, їхній гурт «ВіА Гра» співав про ЗНО-ЗЛО, «одінокий» поет декламував веселі вірші і на десерт виступив Іван Попович із запальною піснею.
Інтрига була присутня протягом усієї гри, а результат був трошки неочікуваним. Отже, 4-те місце посіли «Антитіла», кубок за 3-тє місце забрали «На Марсе классно», срібло вибороли «ВуЗВ», а із золотом пішла 20-та школа - «Під напругою». Усі учасники були відзначені грамотами, а переможці отримали ще й подарунки від спонсора - магазину МКТ
Результат гри:
1. Під напругою (ЗОШ №20) - 6,6 + 6,6 + 7,0 + 7,0 + 1,0 = 28,2
2. ВуЗВ (Гімназія) - 7,0 + 6,0 + 6,2 + 7,0 + 0,9 = 27,1
3. На Марсе классно (ЗОШ №3) - 7,0 + 5,6 + 6,2 + 6,4 + 0,8 = 26,0
4. Антитіла (ЗОШ №15) - 6,4 + 5,8 + 5,6 + 6,0 + 0,7 = 24,5
Що ж, володарів «Кубку Надії» і чемпіонів Шкільної Ліги визначено, та це не означає, що ми не балуватимемо вас смішними іграми. Уже незабаром відбудуться веселі півфінали Закарпатської ліги КВН.
Залишайтеся з нами, бо КВН – це добра і дружня гра!

Сашка Балог

joomlamodniyportal.ru