"ПАДІЮН" ВІДКРИВСЯ !!!

Навчальний рік в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" традиційно стартує 15 вересня.
У палаці це завжди велике і яскраве свято. Кожен їз семи структурних підрозділів гідно представляє свою роботу. Це є завжди цікавим як для самих падіюнівців, яких налічується більше трьох з половиною тисяч, так і для їхніх батьків та гостей. Програма цьогорічного свята Відкриття навчального року була, як і завжди, насиченою та різноманітною. Багато гуртків представляли свою роботу через майстер-класи, до яких могли долучитись всі бажаючі. А тих, хто хотів спробувати себе в бісероплетінні, художньому ліпленні з глини чи в малюванні, виявилось чимало.
До речі, на базі відділу художнього і творчого розвитку "Джерела" задіяна дуже цікава форма роботи, коли поруч з юними падіюнів- цями мають змогу творити і їх батьки. Наскільки така праця зближує родину, можна і неговорити.
Фото - та виставки картин можна було відвілдати у фойє другого поверху. Тут же і виступали юні гімнасти. Перед входом задавав настрою ансамбль "Лаутарі", а пластичні артисти-міми не виходили з образу навіть по дорозі до гримерної.
Вразив усіх присутніх і концерт, який став завершальним акордом свята. Переповнений зал аплодував юним співакам і танцюристам. Було відчуття присутності не на концерті дітей-аматорів, а на виступі справжніх професіоналів. Словом свято в "ПАДІЮНі", як завжди, вдалося. А попереду - будні напруженої, але такої цікавої роботи педагогів із вихованцями. Це буде вже другий навчальний рік, як палац працює в якості обласного закладу. Минулого року це відчувалося в роботі "ПАДІЮНу". Зараз планка перед колективом палацу стоїть ще вище. Та це не лякає, а навпаки - дає простір до зросту!