Знову в „Арніці”

17 січня   керівники гуртків Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” навідались у табір „Арніка”, що розташований на мальовничій Воловеччині, аби пізнавально та з користю урізноманітнити відпочинок дітей, які там перебувають.     

Наразі триває  17 відпочинкова зміна  –  для учнів 6-8 класів та лідерів учнівського врядування області „Нове покоління”. Для цієї вікової категорії були обрані відповідні за віком та інтересами заняття.          

Так, Христина  Негер вразила дітей майстер- класом  з паперопластики,  де кожен вихованець мав змогу виготовити  свинку із кольорового паперу, символ  Нового 2019 року. Педагог  Валерій Індріксон  провів  майстер-клас, на якому  навчив дітей вправно грати в настільний теніс. Семен Найгебауер  для школярів провів навчальні заняття з шахів, пояснював їм як важливо продумовувати ходи наперед , і як ці навички стають у пригоді у різних життєвих ситуаціях.  Було зіграно декілька  запальних партій, переможці отримали заохочувальні дипломи від  „ПАДІЮНу”. 

Марія Рущак, координатор  обласного учнівського парламенту ”Нове покоління”  провела ознайомче заняття з лідерами, розповіла як працює наразі парламент, про поїздки на всеукраїнський форум та нацраду, ознайомила з новими соціальними та благодійними проектами, які реалізовуватимуться на теренах нашого краю та на всеукраїнському рівні, мотивувала молодих людей до активної та плідної співпраці.  Цікаві активності викликали захоплення у дітей, надихнули їх на створення власних маленьких шедеврів, підняли настрій, а також допомогли глибше пізнати себе.

 

joomlamodniyportal.ru