Вересень видзвонює: до „ПАДІЮНу ” час!

Україна і українці – високоосвічена нація. І питання виховання, розвитку – це наша національна традиція. Тому потреба в позашкіллі з боку батьків, дітей, держави, вагомість позашкільної освіти існували завжди. Один з найбільших позашкільних закладів України Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН” зустрів  100-річчя позашкільної освіти з багатими традиціями та  вагомими здобутками. 15 вересня  у рамках святкування  ювілею  відкрився новий навчальний рік у „ПАДІЮНі”.  Цей день з нетерпінням  чекали всі. Палац та його подвір'я заполонили веселі та щасливі дітлахи і їх батьки.

Лунала музика, танці, співи... додавали  настрою веселі клоуни та міми з різнокольоровими повітряними кульками, на вулиці можна було  пограти у цікаві мовні ігри, взяти участь у майстер-класах, зробити аквагрим та помалювати на асфальті. Порадувала гостей свята конкурсно-розважальна програма, гарний настрій присутнім створювали цікаві конкурси, ігри та розваги, а також яскраві виступи юних співаків, гімнастів та танцівників палацу. На першому поверсі діти активно записувалися у гуртки, а обирати дійсно було із чого - близько трьох сотень гуртків, студій  та клубів відкрили свої двері для нових вихованців.  Милувала око виставка робіт педагогів та вихованців закладу. Для гостей у цей день були розкриті всі двері: вони змогли заглянути в кожен кабінет, подивитися, чому тут вчать, поспілкуватися з керівниками гуртків. Завітавши до палацу, дошкільнята, школярі, підлітки, молодь та батьки мали  змогу ознайомитись  з розмаїттям занять, в яких можуть дітки розвивати свої таланти,  відкривати для себе великий світ мистецтва.        

Щиро віримо в те, що позашкільна освіта має майбутнє, адже педагогам „ПАДІЮНу” під силу віднайти  Божу іскру, яку має кожна дитина, розвинути її та вдосконалити.

joomlamodniyportal.ru