„Новорічна оказія” захопила глядачів…

Новорічну казку на новий лад презентували 19 грудня юному глядачеві в Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості „ПАДІЮН”.                 

З перших хвилин вистави глядачі заворожено спостерігали за казковим, яскравим дійством, яке відбувалося на сцені. Свою передноворічну історію запропонували юні актори театральної студії „Синтез”, їм вдалося майстерно перевтілитися у традиційних і сучасних казкових та мультяшних героїв: Кощія, Кікімору, Робі Злобного, міс Хетті, дівчат зі школи фей „Вінкс”, Блум, Айсі, принца Бена, комп’ютерного генія Пікселя. Новорічна казка як завжди, закінчилася перемогою добра над злом. 

     

Вдало вплетено у канву новорічної історії хореографічні композиції студії сучасного танцю „Бліц”, юні танцівники блискуче справилися із завданням і отримували від глядача бурхливі оплески. Ця новорічна казка стала справжнім подарунком для дітей та їх батьків на день Святого Миколая. А у фойє другого поверху біля красуні-ялинки після вистави чекали на діток захоплюючі новорічні розваги, казкові герої, ігри та конкурси, які підготували для гостей свята вихованці студії пантоміми „Енергія-мім”, а також , звичайно, Дід Мороз та Снігурочка. Надовго запам’ятається і діткам, і дорослим це Новорічне свято!         

Прем’єра казки відбулася, а на тих, хто не встиг побувати на святі 19 грудня, казка чекатиме у період Новорічних та Різдвяних свят.      

Запрошуємо всіх бажаючих завітати у „ПАДІЮН”.

joomlamodniyportal.ru