МІС-КІС

Цього року  у виставці-конкурсі «Міс-Кіс», яка відбулася 19 листопада, взялиучасть понад 30 чотирилапих. Традиційно вони змагалися у чотирьох номінаціях: юніори, безпородні, породисті короткошерсті та породисті довгошерсті.

У кожній номінації визначали переможців за перше, друге та третє місця. Крім того, «народного улюбленця» обирали глядачі виставки, віддаючи свої голоси за котика, що сподобався найбільше.

    

Родзинкою заходу були цікаві презентації та розповіді  Андрія Кравченка про  рідкісні породи кішок. Захід виявився мегапозитивний та пізнавальний.

Слід відзначити, що цьогорічні учасники котячого шоу були особливо дружелюбні до гостей, радо позували перед фото та відеокамерами, спокійно реагували на численних відвідувачів. Найкращого кота обирало почесне журі: Мизерна Людмила –Президент Закарпатського обласного фелінологічного клубу, Кравченко Андрій Ігорович – засновник клубу «Любителі котів»,  Дацюк Дмитро - лікар-ветиринар. Головні критерії, за якими визначили переможців – це відповідність стандартам заявленої породи, а також доглянутість, зовнішній вигляд, поведінка тощо.  

Найбільше зацікавлення у глядачів викликали коти таких порід, як  канадський сфінкс, персидська довгошерста, британська, шотландська висловуха, скоттіш-фолд, абіссинська,  бенгальська, канадський сфінкс. А головну перемогу на конкурсі  та титул володаря гран-прі 2017 отримала кішкаМіранда породи абіссинська.

joomlamodniyportal.ru