Свій перший випускний бал відзначили випускники школи «Радість»

Цьогоріч випускний бал був схожий на справжню церемонію. Воно і не дивно, адже цього року своє навчання в школі «Радість» закінчує аж 300 дошкільнят. Усіх їх привітали на сцені, вручили дипломи, а також книжечки, які стануть у нагоді в подальшому навчанні.

 

Школа «Радість» для малечі – це перша міцна сходинка в безмежний світ знань. Звідси до школи дітки підуть підготовлені – із ранцем знань і купою друзів, з якими познайомилися саме тут. Із особливою гордістю за малечею спостерігали батьки,  для яких випускний малечі теж дуже відповідальний день.

Впродовж випускного на сцені виступали і вихованці музичного театру «Райдуга», який є частиною школи Радість. Це вже справжній професійний колектив, який виступає не тільки на сцені «ПАДІЮНу» та на інших сценах області, але й за її межами. Вже найближчим часом вони візьмуть участь на конкурсі у Львові, тому педагоги попросили вболівати за юних артистів.

Продовжили своє святкування дошкільнята вже в групах. Традиційні фото на пам′ять, обмін емоціями та очікування нового етапу в житті – перший раз у перший клас. Успіху випускникам!

joomlamodniyportal.ru