Вона…

Вчора  ввечері у стінах Закарпатського обласного палацу дитячої та юнацької творчості  „ПАДІЮН”  панував  передсвятковий  грайливий настрій.  

Щороку  палац  традиційно готує  фотовиставки на різну тематику, проте вперше експозиція присвячена її величності - жінці.  Всі щасливі миті людства пов’язані з жінкою…

Миті життя – це  спалах, яскрава хвиля, і,  лише на фото вони можуть стати вічними. Саме у таких моментах, наші фотографи, намагалися спіймати емоції жінок. Ця виставка-конкурс є абсолютно відкритою, подати заявку до неї могли усі охочі. Найкращі з робіт  були представлені для глядачів.  Новинкою заходу, який відкрив цей неймовірно жіночий вечір, став показ різноманітних колекцій „Світлини, які ожили”.

Розпочали весняний показ колекцією  „Графічний авангард” Молодіжного центру моди „Твій стиль”. Юні вихованки „ПАДІЮНу”, демонстрували колекції одягу, який створили своїми руками.

В колекціях „Хустка з бабусиної скрині” та „Подих весни ”, дівчатам вдалось передати індивідуальність справжньої українки. 

Дитяча колекція „Не став крапку” вразила глядачів своєю безпосередністю та радісною строкатістю, яка на мить повернула глядачів у дитинство.

Образ жінки, який пройшов крізь століття, вдалося відтворити жінкам -педагогам „ПАДІЮНу”  у старовинних закарпатських  строях,  автентичних  сорочках, які зберігаються у Зразковому етнографічному музеї „Світлиця”. Енергетика кожної сорочки та автентичний музичний супровід додали образу справжньої магії, котру присутні змогли побачити на власні очі. 

Всі поціновувачі фотомистецтва змогли на світлинах побачити жінок у ситуаціях, що вже відбулися. Однак тільки на нашому заході світлини змогли ожити.

Після відкриття виставки  на переможців фотоконкурсу „Вона” чекали призи, дипломи, оплески та визнання глядачів.

„Світ у твої очах”,  І місце  – Р. Кость

„Думка про мистецтво”,  ІІ місце  – А. Ковач

„Гра кольорів”,  ІІІ місце  – Д. Роман

„Ой щось буде, ой щось буде”..,  - М. Симкович (дипломант) 

„Дівочі жарти, дипломант”  – А.Черняхова (дипломант)

„Тепло рук” -  К. Коштура (дипломант)

joomlamodniyportal.ru